Winkelwagen
1 maand aangroeigarantie
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Deskundig advies van een hovenier

Retourneren

Retourneren bij Florabomen

Bij Florabomen vinden we het belangrijk dat u blij bent met uw bestelling en nog jaren kunt genieten van de bomen of planten. Onze kwekers doen er alles aan om de bomen, struiken en hagen uit te laten groeien tot kwaliteitsproducten.

Is het mogelijk om je bestelling te retourneren?

Ja, het is mogelijk om uw product te retourneren. Als het product bezorgd wordt en u bent niet tevreden dan kunt u dat rechtstreeks met de chauffeur afstemmen. De chauffeur zal dan voor een passende oplossing gaan en we zorgen ervoor dat we er altijd uitkomen samen.

Indien de bezorging heeft plaatsgevonden terwijl u niet thuis was kunt u direct contact opnemen met de klantenservice van Florabomen en wij zoeken een passende oplossing. Binnen 14 dagen kunt u zonder opgave van redenen de producten retourneren. Hiervoor moet het product niet geplant en volledig in originele staat zijn.

Vragen over het retourneren van bomen, hagen of planten?

Wilt u meer weten over ons retourproces of wilt u weten of een van bovenstaande situaties op u van toepassing zijn? We helpen u graag verder bij de klantenservice met al je vragen.

Menu